Turnee de cazino

Turnee Single Table, Multi Table Poker Strict vorbind, un turneu va fi doar o variantă specializată a turneului single table. Dacă omiteți calificativul pentru evenimente prin satelit, în cazul în care câștigarea unui turneu cu o singură masă vă oferă automat un loc disponibil în cele mai mari turnee de poker din viața reală din lume, veți găsi turnee unice aproape exclusiv organizate online.

Aceste turnee la cerere sunt simple și ușoare: Înscrieți-vă, apoi de îndată ce masa turneului se umple, sunteți afară și jucați.

Turneele cu mai multe mese sunt întotdeauna turnee programate la care vă înscrieți deja la o etapă de înregistrare RootCasino RO. Uneori au pălării pe numărul maxim permis de jucători.

Cantitatea de jucători determină numărul de mese de turneu. Cinci mii de jucători într-un singur turneu necesită 500 de mese. Când 10 jucători au ieșit din turneu, site-ul de poker descompune cele două mese și aranjează toți oamenii de la acea masă până la spațiile lăsate de jucătorii arestați într-o metodă numită reechilibrare.

Reechilibrarea continuă până când ultimii 10 jucători rămân la ultima masă. Deși există turnee cu mai multe mese în lumea reală a pokerului, dimensiunea acestor turnee de poker din lumea online este de neegalat.

Cele mai populare site-uri de poker atrag în mod regulat turnee cu aproape 6.000 de jucători, mai ales dacă taxa de intrare este de 4 USD sau mai puțin.

Pe baza numărului mare de comercianți, dacă au abilități excelente de joc și noroc alături, pot lua acasă câțiva dolari și câștiga.

De exemplu, un turneu de poker Hold’em fără limită de 3 $ plătește câștigător 1.500 $. Un turneu mai profitabil, o afacere cu taxa de intrare de 200 USD, a plătit 80.000 USD pentru câinele înalt. Nu este rău pentru echivalentul unei zile de distracție jucând poker.

De asemenea, puteți difuza un turneu online de succes în participări la turnee din viața reală. Câștigătorii finali ai Poker World Series din 2003 și 2004 din Las Vegas au câștigat locuri WSOP în turneele de poker multi table din lumea pokerului online.

Câștigătorul din 2003 a cheltuit 40 de dolari pentru un turneu care a acordat un loc de intrare de 10.000 de dolari la WSOP. A ajuns să ocupe primul loc în WSOP și a încasat peste 2 milioane de dolari în numerar.

Aceste exemple de parlay există în lumea reală a pokerului, dar în general se bucură de o popularitate mai bună decât lumea pokerului online.